lista

Esta lista de reprodução contém quase todos os tutoriais em vídeo produzidos por nós.

Você vê que no lado direito da lista de reprodução há um cursor que você pode manipular de forma que alcance os seguintes tutoriais em vídeo (puxe-o com confiança, mas tenha cuidado para não estragá-lo)!

ATENÇÃO

TUTORIAIS DE VÍDEO PODEM SER SEGUIDOS E TELA CHEIA (tela cheia)

A lista de reprodução foi removida desta página para fazer alterações, essas alterações são destinadas a melhorar a experiência de navegação em nosso site, todos os tutoriais ainda podem ser assistidos normalmente, se você quiser assistir a um tutorial que é nesta lista de reprodução, por favor digite os termos de busca no mecanismo de busca do site para encontrar o que lhe interessa, por exemplo se você deseja assistir a um tutorial que está aqui e era sobre o arquivador WinRar, por favor entre no motor de busca do site à direita, o termo “winrar” ou “tutorial winrar”, se quiser pode encontrar rapidamente o tutorial pretendido com a ajuda dos menus de categorias (dropdown) que se encontram na parte inferior do título (abaixo casa).

Obrigado pela compreensão.

Ver Comentários (532)

  • Dragi admin, va multumesc mult pt tutorialele pe care le faceti, pt mine sunt foarte importante si cu ajutorul lor am invatat o multime de setari si programe pe care nu le stiam. Va doresc la cat mai multe tutoriale pt noi cei nocice in arta cal. si sa stiti ca va apreciem tare mult. Multumesc inca o data.

  • ela iti multumim frumos pentru cuvintele tale frumoase si te mai asteptam pe siteul videotutorial.ro unde cu siguranta tot timpul vei avea de invatat numai lucruri noi si interesante!

  • @Guess_who: ce iti fug userii de pe tracker si se duc pe isohunt? nu-ti convine nu descarca prietene ...descarca de unde vrei esti liber sa faci ce doresti! gata stiu...esti un admin al unui tracker din ala "secretos" ce cere logare ,invitatie,bla bla =)) si care "vegheaza" cu "grija" la "continutul" torrentelor =)) off off...

  • Domnilor,FELICITARI! si MULTUMIRI!
    Cuvintele sunt prea sarace pentru mine pentru a va arata recunostinta pentru ceea ce faceti. Acum cand am reusit sa parcurg mai multe tutoriale sunt fericit pentru faptul ca niste tineri inteligenti si de toata isprava se gandesc si la noi cei ce suntem la inceput de drum.
    Va rog sa-mi permiteti sa va aduc in atentia dumneavoastra urmatoarea idee: cred ca ar fi bine sa deschideti o cale ca unii dintre noi, in functie de posibilitati, sa contribue material la munca d-voastra.
    Pe cand forumul? Dupa mine este absolut necesar.
    In incheiere o mare rugaminte! este posibil un tutorial legat de folosirea hartilor pentru GPS pe calculator?
    Excelent raspunsul dat de Dl. Adrian lui Guess_who!
    Imi cer scuze daca am postat aiurea.

  • @George Iordache: multumim frumos pentru cuvintele dumneavoastra frumoase,datorita acestor cuvine noi avem forta si energia sa mergem mai departe si sa muncim mai mult si mai bine.Ne bucuram nespus ca putem fi de folos si ca ati invatat din aceste tutoriale,va mai asteptam pe siteul videotutorial.ro! Succese mari!

  • Cand mi-am luat calculator anul trecut,prietenii mei nu aveau nici rabdarea nici bunavointa sa-mi explice cum sa-l folosesc.Multumita voua insa, acum stiu cate ceva.I-mi place spiritul vostru de a impartasi cunostintele pe care le aveti si va sunt recunoscator pt. ele. Succes in continuare.

  • sunteti cei mai tari!va mutumesc ca aveti rabdare sa faceti tutorialele pentru noi.Succes in continuare

  • baieti va rog si eu ceva puteti sa faceti un tutorial despre reformatarea completa a calculatorului va rog frumos.MULTUMESC SI SUCCES IN CONTINUARE.

post relacionado

Este site usa cookies.